Home » Gloves in a Bottle

Gloves In A Bottle   VERKRIJGBAAR AAN DE REULVER 73 OF NAILSTYLINGSHOP.NL

 

Gloves In A Bottle is een beschermende lotion voor hele lichaam: body, face and hands.

De lotion gaat een verbinding aan met de dode huidcellen en vormt zo een laagje. Dit laagje helpt om onder de meest moeilijke omstandigheden de vochthuishouding in tact te houden. Het zorgt ervoor dat vocht, oliën en limpieden door de huid worden vastgehouden. Tegelijkertijd beschermt Gloves In A Bottle tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

De lotion wast niet af! Ook niet met ontsmettingsalcohol. In plaats daarvan schilfert hij op natuurlijk wijze af samen met de dode huidcellen. Hierdoor blijft de verzorging en bescherming urenlang in tact. Doordat  het beschermende laagje het vocht insluit kan de droge en beschadigde huid zich op een natuurlijke en zeer doeltreffende wijze herstellen! De lotion helpt de problemen bij eczeem en psoriasis te verzachten. Het  wordt daarom ook in de  diabetische zorg gebruikt. Voorts voorkomt hij blaarvorming bij chemotherapiepatiënten.

De beschermende eigenschap voorkomt huidallergieën, dermatitis en huidirritaties, en zorgt voor weerstand tegen giftige planten en struiken. Gloves In A Bottle wordt in heel wat industrieën gebruikt om de huid te beschermen – tegen de voortdurende blootstelling aan water, ontsmettingsmiddelen, schoonmaak producten, oplosmiddelen, verf en verdunners, of gewoon om de huid na het werk sneller te kunnen  reinigen, omdat verf, olie en vuil gemakkelijker kunnen worden afgewassen.

 

Ingrediënten

Gloves In A Bottle: Aqua, Dimethicone, Stearic Acid, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Xanthan Gum, Hydroxypropyl, Methylcellulose, VP/Eicosene

 

APO Foam Handzeep

Eigenschappen: APO Foam Handzeep is SLES vrij en pH huidneutraal. Ontwikkeld voor het veelvuldig wassen van de handen. Mild met een bacterieremmende werking. Respecteert de gevoelige  huid en bevat géén SLES, PEG, parabenen, parfum en kleurstoffen. De foam maakt de zeep zeer zuinig in gebruik.

Gebruik thuis: na het toiletbezoek, voor het bereiden van eten, na contact met rauw voedsel, afval, geld, of na het snuiten van de neus, tuinieren, etc.

Gebruik in de zorg: voor en na contact met de cliënt/patiënt, bij het schoonmaken, etc. M.a.w. de “natte beroepen”.

Het nieuwe handen wassen: In combinatie met Gloves In A Bottle (GIAB) wordt de huid 4 uur lang beschermd. Zie ookWasHandProtect.com. en hoe werkgerelateerde huidproblemen te voorkomen.

Doelgroep: huishoudens, zorg, schoonmaak, veehouderij, tuinderij, schoonheidssalons, kappers, de bouw, stukadoors, monteurs, etc. Kortom, voor een iedereen de met zijn handen werkt.

 

WasHandProtect

In onze moderne samenleving wordt de huid steeds vaker overbelast en komt daardoor in de gevarenzone. Het WasHandProtect systeem, in combinatie met Gloves In A Bottle (GIAB), is dè professionele oplossing voor problemen die ontstaan door het veelvuldig wassen van de handen met zeep. Thuis en op het werk.

Indicatie: Bij vaak wassen of ontsmetten van de handen kan men last krijgen van een erg droge huid en soms zelfs van eczeem. Ook door het werken met schoonmaakmiddelen, ontsmettingsalcohol, etc. kunnen deze problemen ontstaan.

Oplossing: Door het aanbrengen van een laagje Gloves In A Bottle – dat niet afwast – beschermt u de huid.

Gebruik: Altijd eerst de handen wassen en goed afdrogen. Daarna een druppeltje Gloves In A Bottle (GIAB) aanbrengen. Gloves In A Bottle (GIAB) verbindt zich aan de dode huidcellen en vormt daarmee een waterproof laagje. Trekt snel in en is absoluut niet vet. Na het aanbrengen kunt u direct, zonder tijdverlies, verder met uw werk.

Frequentie: Beschermt de huid tot wel 4 uur lang. Aanbrengen: vóór aanvang van het werk of bij het handen wassen voor het eten.

 

De luxe, compacte, R.V.S. flessenhouder (17 x 8 cm) is gemaakt van hoogwaardig keuken RVS. Boren NIET nodig! De houder is voorzien van een zelfklevende laag waarmee hij eenvoudig aan de muur kan worden gehangen. Boren is dus Niet nodig!

Voordelen van het werken met WasHandProtect

  •  de bescherming is in lijn met de WIP richtlijnen van het RIVM (Wet Infectie Preventie)*
  • -GIAB is een eenpotsysteem voor hydrateren, beschermen en verzorgen
  • -géén parfum, géén parabenen, milieuvriendelijk
  • -beschermt tot wel 4 uur lang
  • -absoluut NIET VET, wast niét af, en
  • -u verliest geen kostbare werktijd bij het laten intrekken van de lotion
  • -Het beschermlaagje vormt zich in 30 seconden
  • -Besparingen mogelijk tot wel 70%

APO Foam Zeep: Aqua, Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfonate, Coco-Glucoside, Glycerin, Lactic Acid, Glycereth-7 Caprylate/caprate,Sodium Lactate, Sodium Gluconate,Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

* ITA REPORT NUMBER:-LECH000:ITA 20360, 30 november 2015 (Purell Advanced)

*ITA REPORT NUMBER:-LECH000:ITA 20623, 11 april, 2015 (3M Avagard)