Behandeling

Advies voor de behandeling Behandeling ontharen met Body Sugaring

Voorafgaand aan uw behandeling met Body Sugaring geven wij u een aantal adviezen. Zo kunt u zich goed voorbereiden op de behandeling en kan het meest op male resultaat worden bereikt in- de behandeling met Body Sugaring. U wordt behandeld met Holiday Sugarpasta, dit is een 100% natuurlijke Suikerpasta

Advies:

  •   Heeft u korte haartjes? Gebruik dan op de dag voorafgaand aan de geplande behandeling een licht scrub. De korte haartjes gaan dan rechtop staan en zijn beter te verwijderen, dan wanneer ze vlak langs de huid of zelfs een beetje op/in de huid liggen.

  •   Heeft u langere haargroei? De beste lengte voor het ontharen is 0,5 – 1 cm. Dit geeft de beste grip van de Suikerpasta op uw haren. Is uw haargroei langer dan korten we deze in met een schaar of tondeuse. Het Sugaren is daardoor minder gevoelig en de kans op het afbreken van de haren wordt verkleind. De haren mogen ook niet te kort zijn omdat de Sugarpaste er dan minder grip op kan krijgen en de haar niet wordt verwijderd.

  •   Heeft u een zeer gevoelige of allergische huid? Alhoewel Sugarpaste uiterst zacht is voor de huid wilt u misschien wel zekerheid over de huidreactie. Kom dan even langs om de Sugarpaste op een klein deel van uw huid te testen. Doe dit minimaal 24 uur voorafgaand aan de ge- plande behandeling, zodat het effect direct zichtbaar is.

  •   Gebruik geen bodymilk, oliën en/ of moisturizers op de dag van uw behandeling en wees er spaarzaam mee in de dagen voorafgaand aan uw Body Sugaring behandeling. De haartjes zijn dan voorzien van een ‘vet” laagje en daardoor heeft de Sugarpaste minder grip en kan de haar niet altijd worden verwijderd

  •   Gebruik 24 uur voorafgaand geen producten die Alpha Hydroxy Zuren (AHA) beva en. Deze stoffen maken de huid “dunner” en wordt daardoor kwetsbaar. De Body Sugaring behandeling kan daardoor extra gevoeligheid aanvoelen en irritatie veroorzaken.

  •   Ben je gevoelig voor pijn? Plan de Body Sugarbehandeling voorkeur niet in de week van je menstruatieperiode. De dag vóór- en tot de eerste drie dagen van je menstruatie ben je extra gevoelig voor pijn. Plan de behandeling ook niet als je oververmoeid en of erg prikkelbaar bent.

  •   Persoonlijke Hygiëne is natuurlijk een must bij iedere behandeling. Ga echter niet vlak voor je Body Sugaring behandeling douchen. Door het douchen gaan je poriën openstaan en is je huid kwetsbaarder.

  •   Ben je zwanger? Hou je veel vocht vast? Geef dit dan even aan. Je huid is dan wat gevoeliger. Zo kunnen er tijdens de behandeling rekening mee houden. De behandelduur kan dan iets langer zijn om omdat er dan voorzichtiger wordt behandeld.